Om oss

Vanja Gusic Frisör & Stylist

Vanja är en pigg, glad och kreativ frisör. Hon har arbetat som frisör i 27 år och hon har det där lilla extra! Många av Vanjas kunder har följt henne från centrala Malmö, Höllviken och nu till Lomma. Vanja åker på kurser flera gånger per år för att få inspiration och för att lära sig det senaste inom hårdesign. Vanja har verkligen passion för yrket och hon älskar utmaningar. Klassiskt eller mer vågat, avgör Du!

Noor Alawi Frisör & Stylist

Noor är en kompetent, noggrann och ambitiös frisör. Noor har jobbat som frisör och stylist i över 12 år samt 2 år som frisörlärare på Leep i Malmö. Hon lyssnar gärna på kundernas önskemål och konsulterar tillsammans med dem för att göra alla 100% nöjda.

Mimmie och Amanda frisörelever

Eleverna Mimmie och Amanda läser båda till frisörer och finns hos oss under begränsad tid för att fördjupa sina kunskaper inom yrket. Just nu kan våra kunder boka elevbehandlingar till ett reducerat pris.

Hitta till oss

Ni hittar oss i centrala Lomma mitt emot biblioteket i hamnen. Goda parkeringsmöjligheter finns i närheten av salongen, glöm inte P-skivan!

Kontakta oss